Η Εταιρεία

Ιδρύθηκε το 1979 από τον Αλέκο Τσελεπή, που παράλληλα με τις πανεπιστημιακές του σπουδές – Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – εργαζόταν σε γραφείο ταξιδίων όπου γνώρισε και αγάπησε πολύ αυτή τη δουλειά. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα και την Αμερική, ίδρυσε το γραφείο ταξιδίων Airvissa Travel. Η εταιρία ειδικεύτηκε στον εισερχόμενο τουρισμό από Αμερική και Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία και επεκτάθηκε στην Ελληνική αγορά στο επαγγελματικό ταξίδι, σε ταξίδια a la carte υψηλών απαιτήσεων, σε ταξίδια κινήτρων και στην οργάνωση συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος, με ανοδική πορεία μέχρι σήμερα.

 

Το 2005 τη θέση του Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Στέφανος Παπαστεφάνου, ο οποίος σήμερα είναι ένας από τους κύριους μετόχους της εταιρείας. Με την εργατικότητα και την αφοσίωσή του έδωσε νέα ώθηση στον κύκλο εργασιών και φροντίζει ενεργά για την άριστη λειτουργία της εταιρείας έως και σήμερα.

 

Από το 2015 στην εταιρία συμμετέχει η Αγγελική Τσελεπή που ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις, το e-marketing και την προβολή της εταιρίας μετά το τέλος των σπουδών της στην Αγγλία σε Business Management και HR.

Σήμερα η εταιρεία είναι μία δυναμική, ευέλικτη επιχείρηση που εξυπηρετεί επώνυμες επιχειρήσεις, επιστημονικές εταιρίες και οργανισμούς και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ταξιδιού, εκδήλωσης ή επαγγελματικής συνάντησης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι νέοι άνθρωποι με πάθος για τη δουλειά και ουσιαστικά προσόντα. Η Airvissa Travel είναι μέλος της IATA, του Συνδέσμου των Ελληνικών Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), καθώς και μέλος άλλων γνωστών τουριστικών οργανισμών με μεγάλο κύρος. Επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και την εξέλιξή της μέσα από τη γνώση και τις συνεργασίες της.

Στον εισερχόμενο τουρισμό η εταιρεία μας συνεργάζεται με γραφεία ταξιδίων, οργανισμούς και μεμονωμένους πελάτες που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τουρισμό ή για επαγγελματικούς λόγους. Για κάθε αίτημα εισερχόμενου επισκέπτη, η Airvissa Travel προσφέρει υπεύθυνη πληροφόρηση και καλές υπηρεσίες με συνέπεια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν, ανανεώνουμε τις συνεργασίες μας και ενημερωνόμαστε για να δώσουμε στους ταξιδιώτες φρέσκιες και ποιοτικές υπηρεσίες. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και αξιολογούμε με προσοχή το κόστος της κάθε υπηρεσίας, προσφέροντας πολύ προνομιακές τιμές. Με τη μεγάλη μας εμπειρία στην τουριστική αγορά, δίνουμε αποτελεσματικές σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες σε οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών μας.

STATS AND FIGURES 2022

Business and Private Travel0%

Hotels and Tickets0%

Events and Tours0%

Incoming and Tourist services DMC0%

Incentives0%

Meetings and congress organization0%

Η ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ